freeIN Center

 

ФИРМЕНИ ПРИОРИТЕТИ `2020

 
 

Главна страница

Приоритетите през 2020 са резултат от приемственост, развитие, иновации, опит. 2020 придава истински смисъл на мантрата "КРИЗАТА КАТО ВЪЗМОЖНОСТ". Във време, когато много бизнеси понасят удари покрай пандемията COVID-19 откриването на нови възможности е ключа за пътя през следващите месеци и година.

 

1

 

2

3

 

bullet

Бизнесът и пресечната точка с културната традиция

bullet

Стратегически маркетинг на фирмено ниво

bullet

Стратегически инвестиции (online focus)

Изключително позитивната реакция на пазара показа огромни възможности за развитие. Без съмнение решенията, които са вид мостове между отделните сфери се оказват много ефективни и работата в тази посока е напълно оправдана. Фирмите в България все още колебливо пристъпват към стратегическия подход в развитието на бизнеса. Това говори за критично закъсняване в мисленето. Но тенденциите са позитивни. Нещо повече - този подход е без алтернатива и в тази посока има вече достатъчно примери от нашата практика. Това е устойчива посока, но през 20-та предстоят решителни действия в тази посока. Периодът е подходящ и бизнес средата в Европа и в глобален план е благоприятна, независимо от кризата. Тя не отменя възможностите, но те вече стават други. Активен е процесът на търсене на стратегически партньорства за наши предстоящи проекти.

През 2020 инвестициите придобиват нов акцент - фокус върху интернет базираните дейности и пренасяне онлайн на дейности, където това е възможно. Това е важна посока за работа с клиентите през следващите месеци.

 


Решенията, които търсите, е лесно да открием заедно. Защото з
ад всеки от приоритетите на Изследователски център ФРИЙ-ИН (freeIN Center) стои група от ефективни продукти и услуги. Не се колебайте да се свържете с нас за по-конкретна информация, ценови възможности и по всеки въпрос свързан с бизнеса, който ви интересува. Можете да направите това чрез

ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ или като ИЗПРАТИТЕ E-MAIL.
 


НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ВЪВ ВСИЧКИ СЛУЧАИ, КОГАТО:

  • ТРЯБВА ДА РЕШИТЕ ПРОБЛЕМИ СЪС СЪЩЕСТВУВАЩИЯ СИ БИЗНЕС

  • ИСКАТЕ ДА РАЗШИРИТЕ ДЕЙНОСТТА СИ

  • ВЪЗНАМЕРЯВАТЕ ДА ПУСНЕТЕ НОВ ПРОДУКТ

  • ОТВАРЯТЕ НОВ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ (НАЙ-МАЛКО 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ОТВАРЯНЕТО!)
     

  • НЯМАТЕ СОБСТВЕН БИЗНЕС, НО ИМАТЕ ИДЕИ В ТАЗИ ПОСОКА - И МНОГО ДРУГИ ВЪПРОСИ, КОИТО СМЯТАТЕ ЗА ВАЖНИ.

 


ОТГОВОРИ НА ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ
 


 

Присъедини се към приятелите на нашия екип, дискутирай заедно с нас и ни харесай в социалните мрежи (но и да не го направиш, няма да е проблем - в случай,

че смяташ тези мрежи за а-социални). (Виж Защо?):

 


и още във

        

 

 

 

 

© 2020 Free Information Surveys Ltd